Logotype
Logotype
Logotype

Inom området Cardiology erbjuder KIBI tjänster för vårdhantering av EKG. Högsta möjliga kvalitet och ögonblicklig tillgång till diagnostisk information precis när du behöver det.


KIBI Cardio

Framtidens integrerade EKG-lösning.

KIBI Cardio – all EKG information på samma plats för alla system
KIBIs lösning, KIBI Cardio, täcker alla grundläggande behov i din EKG relaterade informationshantering och är helt oberoende av hårdvarutillverkare och filformat.

Med KIBI Cardio kan du arkivera, hantera och leverera EKG information från PDF-filer, XML-filer och skannade pappersutskrifter.

Du kan ladda upp information från flera medicintekniska enheter samtidigt. Denna lösning är utformad för att flera behöriga ska kunna arbeta i samma dokument samtidigt från olika platser. KIBI Cardio möjliggör även att alla sjukhus och vårdcentraler inom en sjukhusregion med behörighet till patientjournalen kan länkas till KIBI Cardio.

Du kan utöka användningen av KIBI Cardio till andra områden, eftersom lösningen bygger på KIBIs VNA som erbjuder en komplett plattform för lagring och delning av klinisk information i vården.

KIBI Cardio-arkiv XML-standarder från följande tillverkare:
• AEKG FDA HL7 XML
• Ishne
• AMPS XML
• AMP Binary (.amps)
• Mortara Escribe XML
• Mortara HScribe XML
• Mortara Xscribe
• GE Muse XML

Dela sidan
Facebook Linkedin E-mail

Det här är KIBI Cardio

ECG Diagnostic Tool

Äntligen ett snabbt och kraftfullt EKG-visningsprogram för alla ändamål.

KIBI:s nya ECG Diagnostic Tool är ett modernt EKG-diagnostiskt verktyg för kliniker, kardiologer och forskare i klinisk och sjukhusmiljö.
Det användarvänliga gränssnittet ger dig flera grafiska alternativ för EKG-visning. Du kan se all patientdata, EKG-information och kommentarer snabbt från en och samma vy. Dessutom har KIBI:s EKG Diagnostic Tool verktygsmätare på skärmen, så att du manuellt mäter tid och amplitud från inspelningen.

KIBI: s ECG Diagnostic Tool: EKG-visning för ALLA ändamål
• En avancerad visare som granskar och validerar vilande EKG-filer.
• Du konfigurerar tids- och amplitudskalning och väljer hur EKG-formatet kommer att presenteras på skärmen (f. 12×1, 6×2, 3×4 …).
• Öppna en eller flera EKG-inspelningar i en vy eller alternativt i separata fönster.
• Inspelningar kan jämföras över varandra (upp till 15 ledningar) eller i en överblick i ett fönster.
• Visar EKG-inspelningar genererade med system från olika tillverkare eller FDA HL7 XML-filer.

ECG Diagnostics Tool i korthet:
• Se all patientdata, EKG-information och kommentarer snabbt från en och samma vy.
• En avancerad visare som granskar och validerar vilande EKG-filer

Dela sidan
Facebook Linkedin E-mail

Archive

Smidig lagring av multimedia-filer och dokument.

Arkivlösning från KIBI
All klinisk information i samma skalbara lagringslösning. Lagra, publicera och dela bilder, både DICOM och icke-DICOM.

KIBIs arkivlösning är en helt leverantörsoberoende tjänst vilket innebär att du kan integrera KIBIs olika kliniska moduler med all din medicinska utrustning. Arkivlösningen är en s.k. Enterprise-lösning och fungerar lika effektivt på såväl mindre vårdcentraler som stora sjukhusregioner.

Fördelarna är att du förenklar förvaltningen, driften, skötseln och administrationen. I arkivlösningen finner du en komplett, skalbar tjänst för bildhantering som medför att du minskar kostnader och datalagringsutrymme. Framförallt arbetar du med en högeffektiv tjänst som ökar vårdtryggheten då din vårdinformation blir tydligare att tyda, hantera och dela. Lösningen kan integreras med redan installerade PACS-system och HL7-kompatibla system.

Sätt igång direkt
Arkivlösningen innehåller Plug and Play-teknik som innebär att du direkt kan installera tjänsten och kan sätta igång att hantera röntgenbilder, medicinska bilder och annan vårddokumentation – oberoende om du väljer att lagra, dela eller publicera. Arkivlösningen är maximalt kompatibelt och utformad för att hantera bilder och tillgängliggöra dem i alla system. Du får en oöverträffad skalbarhet i datahanteringen inom hela hälso- och sjukvården.

Archive i korthet:
• Stödjer XDS, HL7, och IHE-profiler
• Stödjer DICOM och Non-DICOM
• Integrerbar och flexibel

Dela sidan
Facebook Linkedin E-mail

Hur kan vi hjälpa dig?

Logotype

KIBI bidrar till en bättre vård i hela Norden. Våra lösningar för medicinsk dokumentation och diagnostik används i dag på fler än 100 nordiska sjukhus och vårdcentraler av alla storlekar inom primärvården, öppenvården och slutenvården.

Adress
Sveavägen 155
S-113 46, Stockholm
+46 (0)8 519 33 700
info@kibi.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv in koden: captcha

Följ oss

Linkedin LinkedIn