Logotype
Logotype
Logotype

KIBI Clinical Suite är en banbrytande lösning inom vårdinformation som förenklar och effektiviserar vårdflödet genom att integrera medicinska bilder, video, dokument och EKG direkt i patientjournalen. Med utgångspunkt utifrån maximal patientsäkerhet är KIBI Clinical Suite det ultimata komplementet till patientjournalen som ger vårdpersonalen direkt tillgång till all patientinformation för att snabbare, enklare och säkrare ställa korrekt diagnos och behandling. KIBI Clinical Suite möjliggör en effektivare vård och sätter patienten i fokus.

En sökning – all patientinformation
Inom vården idag finns en mängd olika system som inte är tillgängliga direkt från patientjournalen. KIBI Clinical Suite integrerar informationen från dessa system direkt in i patientjournalen. Den information som görs tillgänglig i patientjournalen via KIBI Clinical Suite kan delas upp i tre olika områden.

Medical Imaging: Här hanterar vi fångst och diagnostiska verktyg för bilder och rörlig media, som t.ex. endoskopi, mikroskopi, medicinsk video, kamerabilder, radiologi, ultraljud m.m.

Cardiology: Här fångar vi signalen från EKG-utrustningar, oavsett hårdvarutillverkare, och gör den tillgänglig i diagnostiskt verktyg i journalen.

Medical Documentation: Inom sjukvården hanteras mängder med dokument i pappersform, mailform och även diagnostiska underlag från andra sjukvårdssystem. KIBI Clinical Suite lagrar och kopplar digitalt dessa dokument direkt till patientens journal.

Klicka nedan om du vill veta mer!

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Logotype

KIBI bidrar till en bättre vård i hela Norden. Våra lösningar för medicinsk dokumentation och diagnostik används i dag på fler än 100 nordiska sjukhus och vårdcentraler av alla storlekar inom primärvården, öppenvården och slutenvården.

Adress
Sveavägen 155
S-113 46, Stockholm
+46 (0)8 519 33 700
info@kibi.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv in koden: captcha

Följ oss

Linkedin LinkedIn