Logotype
Logotype
Logotype

Med KIBI Media får du en snabb, tydlig och säker överblick över bilder och videofilmer – allt på ett och samma ställe. KIBIs lösning för DICOM ger dig snabb och enkel tillgång till diverse professioners information såsom röntgenbilder, mm. All lagring kan hanteras i KIBIs arkivlösning som stödjer integration med moderna sjukhussystem. Det är en säker patientcentrerad plattform baserad helt på öppna standarder som möjliggör lagring och delning av bilder samt medicinsk information mellan kliniker, sjukhus och landsting.


KIBI Media

Med KIBI Media får du en tydlig överblick över bilder, video- filmer
och vårddokumentation. KIBI Media är kompatibelt med alla vårdsystem och
medicinsk utrustning inom öppenvården, primärvården och slutenvården.

Tillsammans med personal på sjukhus och vårdcentraler över hela Norden har vi identifierat och analyserat de behov som finnns och de krav som ställs på ett modernt multimediesystem. Resultatet är KIBI Media som bygger på kontroll, precision och flexibilitet.

Kontroll
CE-märkta KIBI Media är en webbaserad mjuk- vara för diagnostik, bildhantering, redigering samt fångst av bild och video filmer från olika källor (kameror, videosignaler och bärbara enheter). Då KIBI Media är helt webbaserad kan du tryggt förlita dig på att du får alla de senaste uppdateringarna och slipper omständliga, upprepade och dyrbara installationer.

Precision
KIBI Media erbjuder unika funktioner som tillåter dig att redigera och kommentera bilder och videofilmer. Med textverktyget kan du skriva kommentarer direkt på bilden, medan frihandsverktyget ger dig möjlighet att mäta bildobjekt. Du kan även jämföra historiskt och nytt bild- och videomaterial.

Flexibilitet
Du bestämmer vad du vill göra utifrån din vårdroll. Med KIBI Media redigerar och bearbetar du bild- material och spelar upp och spela in video filmer snabbt och smidigt. Lika enkelt kan du även sprida material till andra behöriga på avdelningen, övriga avdelningar eller andra sjukhus. KIBI Media kan integreras med all relevant medicinsk utrustning och patientjournalsystem.

KIBI Media i korthet:
• Webbaserad lösning
• Fullt integrerbart med alla relevanta befintliga journalsystem och medicinsk utrustning
• Användarvänliga funktioner med färre klick.
• Effektiv videofångst
• Stöd för full HD-inspelning
• Videokomprimering i H264
• Starkt sekretess- och integritetsskydd
• CE-märkt

Produktblad
Produktblad
Dela sidan
Facebook Linkedin

Det här är KIBI Media

DICOM Diagnostics Tool

Ger dig tillgång till bildvisning av högsta möjliga kvalitet och ögonblicklig
tillgång till diagnostisk information precis när du behöver det.

KIBIs DICOM-lösning – Snabb och mångsidig lösning
KIBIs lösning för DICOM-material ger dig tillgång till bildvisning av högsta möjliga kvalitet och ögonblicklig tillgång till diagnostisk information precis när du behöver det.

Du som är radiolog, kardiolog eller har en informationsintensiv vårdroll kan nu med KIBIs DICOM-lösning arbeta mer effektivt, tryggt och smidigt. Lösningen stöder DICOM och icke-DICOM bildbehandling och andra relevanta kliniska dokument. Verktyget ger dig tillgång till patientdata från alla sjukhus inom en region eller ett land, från vilken modalitet som helst, inom några sekunder.

Tjänsten har ett intuitivt användargränssnitt och du kan göra inställningarna enligt dina personliga preferenser.

Lösningen innehåller avancerade funktioner som drag and drop-funktioner, länkning till medicinska studier, avancerad ryggradsmärkning, lätt samverkans sessioner, multi bildskärmar och mycket mer.

KIBI DICOM i korthet:
• Stöd för 2D, 3D och sub-specialitetsverktyg för t ex mammografi och Fusion.
• Stöd för en omfattande uppsättning av vårdstandarder (DICOM och IHE).
• Optimerad för samarbete i realtid.

Dela sidan
Facebook Linkedin

Storage

Smidig lagring av multimedia-filer och dokument.

Lagringslösning från KIBI
All klinisk information i samma skalbara lagringslösning. Lagra, publicera och dela bilder, både DICOM och icke-DICOM.

KIBIs lagringslösning är en helt leverantörsoberoende tjänst vilket innebär att du kan integrera KIBIs olika kliniska moduler med all din medicinska utrustning. Lagringslösningen är en s.k. Enterprise-lösning och fungerar lika effektivt på såväl mindre vårdcentraler som stora sjukhusregioner.

Fördelarna är att du förenklar förvaltningen, driften, skötseln och administrationen. I largingslösningen finner du en komplett, skalbar tjänst för bildhantering som medför att du minskar kostnader och datalagringsutrymme. Framförallt arbetar du med en högeffektiv tjänst som ökar vårdtryggheten då din vårdinformation blir tydligare att tyda, hantera och dela. Lösningen kan integreras med redan installerade PACS-system och HL7-kompatibla system.

Sätt igång direkt
Lagringslösningen innehåller Plug and Play-teknik som innebär att du direkt kan installera tjänsten och kan sätta igång att hantera röntgenbilder, medicinska bilder och annan vårddokumentation – oberoende om du väljer att lagra, dela eller publicera. Lagringslösningen är maximalt kompatibelt och utformad för att hantera bilder och tillgängliggöra dem i alla system. Du får en oöverträffad skalbarhet i datahanteringen inom hela hälso- och sjukvården.

Arkivlösning från KIBI:
• Stödjer XDS, HL7, och IHE-profiler
• Stödjer DICOM och Non-DICOM
• Integrerbar och flexibel

Dela sidan
Facebook Linkedin

Hur kan vi hjälpa dig?

Logotype

KIBI bidrar till en bättre vård i hela Norden. Våra lösningar för medicinsk dokumentation och diagnostik används i dag på fler än 100 nordiska sjukhus och vårdcentraler av alla storlekar inom primärvården, öppenvården och slutenvården.

Adress
Sveavägen 155
S-113 46, Stockholm
+46 (0)8 519 33 700
info@kibi.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv in koden: captcha

Följ oss

Linkedin LinkedIn