Logotype
Logotype
Logotype

KIBI ännu en gång utsedd till OnBase Silver Partner av Hyland

KIBI är en auktoriserad leverantör av OnBase-lösningar och vi är idag väldigt glada över att kunna berätta att vi ännu en gång har blivit utsedda till OnBase Silver Partner av Hyland.

“På grund av Hylands omsorg om sina kunder, blir vi endast partner med de bästa lösningsleverantörerna i branschen”, säger John Machonis, chef för internationell försäljning på Hyland. KIBI är ett lysande exempel på det värde som våra partners bidrar med på marknaden och deras exemplariska leveranser och support på branschledande teknologilösningar förtjänar erkännandet att vara en OnBase Silver Partner.”

“Vi är väldigt stolta och hedrade av att ännu en gång blivit utsedda till en OnBase Silver Partner av Hyland. Det visar att vår satsning på OnBase-produkten uppskattas av vår partner Hyland och vi ser fram emot att fortsätta bygga på vårt partnerskap”, säger Robert Cygnaeus, VD på KIBI.

Publicerad: 2017-03-22

Dela sidan
Facebook Linkedin E-mail

Hur kan vi hjälpa dig?

Logotype

KIBI bidrar till en bättre vård i hela Norden. Våra lösningar för medicinsk dokumentation och diagnostik används i dag på fler än 100 nordiska sjukhus och vårdcentraler av alla storlekar inom primärvården, öppenvården och slutenvården.

Adress
Sveavägen 155
S-113 46, Stockholm
+46 (0)8 519 33 700
info@kibi.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv in koden: captcha

Följ oss

Linkedin LinkedIn